­
Hívjon: +36 1 390 4440 - Email agens@agensbt.hu

Cash Cube Pro

Online pénztárgépek

Leírás

Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern design, a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver és a számlaadás.

A CashCube Pro pénztárgép önállóan (PC csatlakoztatása nélkül) számlát is tud készíteni, teljes értékű PC billentyűzete segítségével. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt.

Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával.

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere, valamint a kölönböző méretű papírszalagok használata, mely szervízes segítség nélkül is változtatható (44mm, 57,5mm, 70mm, 80mm).

Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben PC nélküli felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Pro online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Részletek

  • Ár 149 900.-Ft +Áfa
  • Súly 2,5 kg
  • Méret 372x355x160 mm
Címkék:

Hasonló Termékek